Nieuws
Inschrijfformulier Download en vul in
Belgisch Krielenfestijn Vraagprogramma 2021

Doorzoek onze site

Het jaar 2021 loopt op zijn laatste benen en de meeste berichten die de lucht in gaan, brengen niet veel goeds.
Wij willen er graag de moed in houden en u op de hoogte houden van de verschillende ontwikkelingen.

Wat de betreft de Dierenparade Noordshow in Hardenberg in 2022 weten wij net zoveel als U en volgen de berichten op website en de social media, maar .....er is weinig hoop!
inmiddels weten we zeker dat die NIET doorgaat.

In 2022 hopen we op een nader te bepalen datum toch een echte Jubileumjaarvergadering te kunnen houden, waarbij echte ontmoeting met elkaar weer tot de mogelijkheden gaat behoren en waarbij wij op u allemaal rekenen. Nadere informatie volgt begin 2022.

Ook zetten we weer in op een herkansing van Het Belgisch Krielenfestijn in Tiel op 29 oktober 2022. En hoe dat moet met inzenders vanuit onze buurlanden dat is nog een hele grote vraag.

Het bestuur heeft inmiddels een inventarisatie formulier rond gestuurd om een beeld te krijgen van het aantal fokkers, welke rassen, kleurslagen en aantallen. zie foto.
Mocht u die niet hebben ontvangen, dan even een mailtje naar de ZOBK. Er wordt geweldig gereageerd op deze vraag! Dank daarvoor!

Ook in 2022 hebben we weer een ras dat we centraal stellen en dat is een hele zeldzame in de ZOBK-familie, namelijk de WAASSE KRIEL. Ras van het jaar 2022.

                                                                                                  


Normaal valt Zeker & Vast rond de feestdagen in de brievenbus. We werken hard aan een JUBILEUMNUMMER, speciale editie, en die zou onze clubshow op de Noordshow gaan verschijnen, zodat we in een verslag de winnaars van onze Jubileumshow daarin konden meenemen. Dus begin februari ontvangt u nummer 60 van ons. Als u nog een berichtje hebt, (zie oproep in nummer 59 ) dan kan dat nog naar hheems@planet.nl.

Tot slot deze wens:
Het bestuur van de ZOBK wenst u fijne feestdagen en een gezond en....kleurrijk jaar toe.