Nieuws
Inschrijfformulier Download en vul in
Belgisch Krielenfestijn Vraagprogramma 2021

Doorzoek onze site

De jaarvergadering is goed verlopen. Jammer dat het aantal bezoekers ons tegen viel. We hebben stil gestaan bij het overlijden van Ton Vermeulen en Noël de Rijcke en naar een 5 tal leden is een kaart gestuurd omdat ze wel een oppepper kunnen gebruiken. Zowel het financieel al secretarieel jaarverslag werden goed gekeurd. Ook de verloting is zonder problemen verlopen.
In het middagprogramma heeft Hans Heemskerk, die nog voor 1 periode is herbenoemd, echt zijn laatste, verslag gedaan van de enquête. Hierover is straks meer te lezen in de nieuwe Zeker en Vast.
Tijdens de jaarvergadering worden ook de nodige prijzen uitgereikt. Het ei is dit jaar gewonnen door Mathijs Ykema met een Grubbe Baardkriel die een U haalde op de Noordshow. Ook zijn de winnaars van clubcompetitie bekend gemaakt en zij kregen een kleine prijs aangeboden. De vergadering heeft besloten de clubcompetitie wil ook het volgend jaar door te laten gaan. Wim Meijer bedankt voor je administratieve bijdrage. Vier leden ontvingen een ZOBK speld voor 25 jaar trouw lidmaatschap. Hans Puttenstein was aanwezig om hem in ontvangst te nemen.
 


    
     Wim Meijer                             Hans Puttenstein 25 jaar lid                        Judith de Vries 2de clubcompetitie          Jacob Joling en Egbert Puttenstein Bassettes

                             
                         Mathijs Ykema ontvangt het EI van voorzitter Hans Heemskerk               Het Ei en foto van de winnende Grubbe Baardkriel hen.