Nieuws
Inschrijfformulier Download en vul in
Belgisch Krielenfestijn Vraagprogramma 2021

Doorzoek onze siteHopelijk kan deze entreeboog op 18 november 2023 toegang geven tot de hal in Tiel voor Het Belgisch Krielenfestijn.
op dit moment kan het Krielenfestijn niet doorgaan i.v.m. de nog altijd heersende Vogelgriep in Nederland en het geldende verbod om pluimvee bij elkaar te brengen. Dus shows voor kippen zijn niet mogelijk.


Met vriendelijke groeten,

Hans Heemskerk, voorzitter                                                Zeker en Vast decembernummer 2022
om dit nummer goed gevuld te krijgen met vooral hobby- en fok- gerelateerde artikelen hebben wij jullie hulp nodig.
Deel je kennis met ons, schrijf over je bloedluiservaringen en jouw bestrijdingsmethode. Vertel ons over je broederij, de uitkomst, de selectie, of vertel ons hoe je de corona - en vogelgriepperiode toch "opgewekt" bent door gekomen. Keurmeester maak ons wijzer met jouw specifieke ras kennis. Een nummer per jaar moet een topnummer worden dat vóór de Kerst op de deurmat valt. Kopij naar hheems@planet.nl Graag binnen vóór 1 december.

Hans en Annemiek proberen er dan iets moois van te maken


Als er geen nieuws is, dan maken we het wel!

Het zijn spannende tijden voor onze hobby.
Het bestuur van de ZOBK en de ABC hebben een ZOOM-vergadering gehouden en daar zijn wat zaken uit naar voren gekomen.


Op 31 augustus hebben we weer een ZOOM-vergadering en dan nemen we een besluit over het wel/niet door laten gaan van het Belgisch Krielenfestijn op 29 oktober 2022.

In de maand september start het fusieoverleg met afgevaardigden van ABC en ZOBK. Namens de ABC zijn dat Rinze Elverdink en Mark de Bruin en namens de ZOBK zijn het Egbert Puttenstein en Hans Heemskerk.  Tijdens beide jaarvergaderingen was de stemming positief en vinden de leden dat samengaan wenselijk is.

Wij houden onze leden van de ontwikkelingen en de voortgang op de hoogte/


Van 30 september tot en met 2 oktober hopen we dat de Bondsshow "VEREN" in Ulft door kan gaan. De ZOBK heeft daar haar uitgestelde Jubileumclubshow ondergebracht en rekent natuurlijk op uw inzendingen.
Stel je toch eens voor dat het gewoon weer mag!!

Op 6,7 en 8 is de Promo van de ZOBK op de Vechtdalshow in Hardenberg. Ook zij hopen daar veren te mogen verwelkomen. ( zie bijlage van het Kleindier Magasin)

Namens het bestuur,

Hans Heemskerk.